Zoutloos eten? Lekker eten!
zaterdag 14 maart 2020
Rode Linzensoep
›
Ingrediënten: 250 gram in blokjes gesneden bospeen 250 gram gedroogde rode linzen 390 gr Heinz tomatenblokjes (zonder zout) 250 gram in ...
vrijdag 21 oktober 2016
Pompoensoep met een pittige nakick
›
Voor het eerst in mijn leven pompoensoep gemaakt. Had al vrij snel de pompoen de oorlog verklaard, toen de schil wat weerbarstiger bleek da...
woensdag 5 oktober 2016
Gestoofd rundvlees met madeira
›
Ondanks het mooie weer, begin ik toch weer trek te krijgen in lekkere stoofschotels. In december had ik van de NVN een geweldig kerstpakket...
zondag 17 april 2016
Pittige kip met mais
›
Kook de rijst die je bij dit gerecht wilt eten. Maak de marinade: Doe in een kom een flinke scheut olijfolie. Voeg 1 dessertlepel ...
vrijdag 8 april 2016
Smaaktest - Verstegen - Tartaar-gehaktballetjes met Quatre Epices
›
QUATRE EPICES: Ingrediënten: peper, gember, nootmuskaat, kruidnagel Doseringsadvies is 1 theelepel per 500 gram gehakt. Ik heb wede...
zondag 3 april 2016
Smaaktest - Verstegen - Kip met Tandoori Masala
›
TANDOORI MASALA: Ingrediënten: Kurkuma, koriander, gember, chili, foelie, kaneel, komijn, kruidnagel en mangopoeder. Verstegen verme...
zaterdag 2 april 2016
Smaaktest - Verstegen - Tartaar-gehaktballetjes met Zhug
›
ZHUG: Ingrediënten kruidenmix: karwijzaad, komijn, peper, chili, knoflook en korianderblad. Deze kruidenmix komt uit Yemen en is vol...
›
Homepage
Internetversie tonen